Verksamhetsplan 2019

Anmälan till våra aktiviteter är bindande, och aktiviteten skall betalas i samband med anmälan. Anmälan räknas inte förrän betalning är gjord. Efteranmälning mot avgift kan göras till de flesta aktiviteterna.

Söndag 31 mars kl 10:00

Träningsdag på Lysekils Ridklubb. Föreningen har bokat ridhuset, och även eventuellt paddocken. Det blir precisionskörning, tömkörning eller ridning. Vi kan även ha Trail in hand tillsammans med de som önskar. Anmälan lämnas till Gun Eimir på gun@snibe.se senast den 24:e mars. Anmälningsavgift: 200 kr

Söndag 28 april

Ännu en träningsdag på Lysekils Ridklubb. Då blir det brukskörning och bruksridning. Brukskörningsvagnar finns på plats. Anmälan lämnas till Ingemar Roselin på roselin@telia.com senast den 21:e april. Anmälningsavgift: 200 kr

Lördagen 18:e maj

Trail in hand på LB-western. Nathalie Borhult heter instruktören. Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Max 4 st i varje grupp, kan ta två grupper under dagen. Anmälan skall lämnas till Ingegerd Roselin på roselin@telia.com senast den 12:e Maj. Anmälningsavgift 550 kr.

6 juni

Nationaldagsturen. Plats och tid kommer senare.

Söndag 30 juni

Träning i visning av häst. Vi träffas hemma hos Lilly Petersson i Hajum Hedekas. Finns möjlighet att låna häst, om det är svårt att ta med egen. Margaretha och Lilly Petersson har lång erfarenhet från att visa häst, och de kan tänka sig att dela med sig av sin fina kunskap. Anmälan skall lämnas till Lilly på tel: 0524-300 69 senast 23:e juni. Anmälningsavgift 100 kr.

Dessa aktiviteter är också preliminärt planerade, vi återkommer med ytterligare information i mitten på maj

Söndag 4 augusti

Skogskörningsträning hemma hos Lars Hansson och Sara Hansson Lengqvist i Tossene. Passa på att träffa vår duktiga kusk Lars Hansson, med flera meriter; senast vinnare i skogs-DM i Bohuslän 2018.

Lördag 24 augusti eller söndag 25 augusti

Brukskörnings- och bruksridningsträning hemma hos familjen Roselin på Häggvall i Lysekil. Ingemar och hans familj har många års erfarenhet med sin fina häst Gunde, senast vinnare i bruks-DM i Bohuslän 2018.

Söndagen 15 september

DM i brukskörning och bruksridning på Rabbalshede marknadsplats.

Trail in hand planeras också in i oktober månad om intresse finns.

Almanackor kommer att göras. Så passa på att mailbomba oss med bilder på era vackra hästar till oss på föreningen på gun@snibe.se eller cissi79@yahoo.se Bilderna skall om möjligt vara liggande, och i så god upplösning som möjligt.

Julbord planeras in på Sotenäs trä lördagen den 30:e november.

Årsmöte planeras in 26:e januari 2020 kl 11:00.