Dags att skicka in bilder på era fina fjordhästar till almanacka 2023! Viktigt med god kvalité på bilderna samt liggande format.Skriv med namn på häst samt stam. Även namn på ev. person på bilden.Skicka till Cecila Adamsson på e-mail: cissi79@yahoo.se

 

 

webmaster@bohuslandalsfjord.se

 

Till Bildgalleriet

 

Medlemsavgift 2022

Fullbetalande medlem: 350 kr 
Ungdomsmedlem:        250 kr
Stödjande medlem:      100 kr
Familjemedlem:             50 kr

 

BDF:s bankgiro: 5101-3852.  
BDF:s Swish nr: 123 068 5222

 

 

Sidan senast uppdaterad:

2022-08-04

Följ oss på

www.facebook.com

 _________________

Sponsrade av:

 

Wiromin

Gå in på svehast.se och läs mera om sommarens premieringar. 

Dingle 13/8 och Henån 14/8. Senaste anmäl-ningsdag 11 juli. Ej möjligt att göra efteranmälan!

Hingstpremiering och riksutställning på Grevagården 17-18 september. 

Bruksträningsdag 20/8 i Häggvall, Lysekil, med körning och ridning. Start 10.00 då vi börjar med att bygga del av banan.
Vagn finns att låna.
För deltagande behöver du vara minst stödmedlem (100 kr) i BDF.
Kostnad 300kr, anmälan och/eller frågor till Ingemar Roselin via mail: roselin@telia.com Sänd med bild av kvitto på betalning. Anmälan giltig då betalning är gjord. Sista anmälningsdag 13/8. I mån av plats kan efteranmälan ske mot förhöjd avgift.  V
älkomna! 

 

 JUF:s BRUKS-SM 2022 I BOHUSLÄN!

Ni missar väl inte att JUF:s Bruks-SM hålls på Hensbacka Herrgård 3-4 september 2022? 

 

 

 

 


Finns det intresse för en kurs i bruksridning? Helena Granholm erbjuder i mån av tid, att komma ut till en grupp ryttare som önskar prova på bruksridning. Minst 4-5 personer. Föreningen kan även ställa upp med visst material. Ring Helena om ni önskar veta mer 070-7715176. Kostnad 300 kr per person. Resetillägg tillkommer.  


VIKTIG INFORMATION!

Eftersom de flesta av våra aktiviteter äger rum utomhus eller på stora ytor, utan närkontakt mellan personer, kommer vi tills vidare att fortsätta som vanligt. Om du måste ge återbud på grund av smitta eller smittrisk, ber vi dig meddela respektive kontaktperson så snart som möjligt. Vi följer utvecklingen och ber om förståelse för att aktiviteter kan behöva ställas in med kort varsel om myndigheternas rekommendationer ändras. Vid avbokning eller inställande på grund av smitta eller ändrade föreskrifter, kommer inbetald avgift att återbetalas.

 

Vid träningar/evenemang med häst 

1. Tillämpa hästägarförsäkran, som Svenska ridsportförbundet har tagit fram, antingen du ska på tävling, träning eller annat arrangemang och oavsett om arrangören har meddelat att den gäller. Om du inte på heder och samvete kan säga att hästen under de senaste tre veckorna före arrangemanget inte visat några tecken på smittsam sjukdom och att hästen under de senaste tre veckorna före arrangemanget inte vistats i stall där smittsam sjukdom förekommit, eller där misstanke om smittsam sjukdom förekommit, så ta inte risken.

2. Undvik fysisk kontakt mellan hästar och undvik att själv ha fysisk kontakt med hästar från andra stall. Undvik speciellt att klappa alla bedårande mular!

3. Undvik att gå in i andra stall om det inte är nödvändigt.

4. Byt gärna handskar och skor mellan det egna stallet och platsen för arrangemanget.