Svenska Fjordhästföreningen består av 20 lokalföreningar spridda över landet och vi är en av deras största. För att vara medlem hos oss i BDF behöver du inte ha en egen fjordhäst. Alla med intresse för rasen är varmt välkomna!Lill-Blakken-Fjordhästföreningens medlemstidning

Du vet väl att som fullbetalande medlem får Du förutom medlemskap i vår lokalförening även medlemskap i SFF vilket ger Dig Lill-Blakken som utkommer ca 3-4 nummer per år, man har även möjlighet att delta på fjordhäst-SM som går i juli varje år. Man tävlar i hoppning, dressyr, brukskörning, bruksridning, precisionskörning och allround där alla grenarna ingår. Du får också som vår medlem bland annat tillgång till alla våra aktiviteter, möjlighet till olika utmärkelser såsom t ex kördiplomen, vi har hemsidan och Du får BDF-nytt ca 3-4 gånger per år. Allt detta förutom gemenskapen med andra fjordhästälskare!

 

Något som var nytt from 2009 i vår förening, var det stödjande medlemskapet på 100 kr, det ger dig rätt att delta vid BDF´s aktiviteter och man får även BDF-nytt, men man blir inte medlem i SFF vilket gör att man inte får Lill-Blakken. Detta medlemskap har vi tagit fram för dem som t ex har andra hästraser men som ändå vill delta på våra roliga aktiviteter!

Nytt från och med 2013 är att man som fjordhästägare får sitt första år som stödmedlem gratis, detta för att få en inblick i hur vår förening har det och att man förhoppningvis känner att man vill fortsätta umgås med oss! Är man intresserad av detta är adet bara att höra av sig till någon i styrelsen.

 

Medlemsavgifter 2020
   
Senior 350 kr
Stödjande medlem 100 kr
Stödjande familjemedlemskap 50 kr

                   

                     Du blir medlem i vår lokalförening genom att sätta in BDF's årsavgift på bankgiro: 5101-3852                                                         .

                     Går även att swisha på nr: 123 068 52 22

                     Ange namn, adress, telefonnummer och gärna även e-postadress.                                                        

                     Har Du några frågor gällande medlemsavgiften så hör av Dig till vår kassör Lilly Petersson